Thursday, October 8, 2009


assalamualaikum...

lama sangat rasanya tak update blog. dah bersawang dan berhabuk sgt2...entah kenapa malas sangat nak update. tak tahu nak cerita apa kat sini. padahal bukan tak ada cerita yang nak diceritakan... tuan blog sendiri pun sebenarnya cuak jugak, bila buka blog, tak ada n3 terbaru. sebab tu sy menulis n3 ini walau tidak tahu apa nak diceritakan...

sy baru saja siap sebuah manuskrip dan sedang menyiapkan satu lagi manuskrip lain yang sudah berabad mulakan menulis. lambat macam siput untuk siapkannya. entah kenapa, mood menulis begitu layu tahun ini...angan tinggi melangit tetapi tangan yang melakar seakan tidak bermaya.

harapnya manuskrip yg sedang disiapkan ini akan dapat disudahkan secepatnya. nak juga sama langkah dgn kwn2 sy yang sudah siapkan manuskrip...bersaing secara sihat...
sy akan berlari selaju2nya selepas ini..hrp smp ke garisan penamat tepat pd waktunya...ahakss...


1 comment:

Rehal Nuharis said...

wah tahniah akak. akhirnya siap jgk. igt x akak da ckp msa kta g zoo yg tgh wt nvl n dh nk siap. bestnya, sya pun nk cba blari cm akak la. tp sthn dpt 2 mms tu lum mmpu lg kot.