Thursday, April 9, 2009


jawab tag daripada hanny esandra...sorry dik, lambat selesaikan tugas...


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu



fatin nabila ~ adik sy yg buatkan blog guna nama ni dan saya boleh saja....


2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?


fatinnymail.blogspot.com - ringkas dan sgt mudah


3) Apakah method dalam penulisan blog anda?

semua ada, kacau, kalut, sasau, hepi...hahahaha.....


4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?

tak pernah rasa gitu wlu sesekali mati akal nak update


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

blognya ceria, santai dan simple..macam tuannya kot...kan hanny?


6) Senaraikan calon yang akan di tag:

- kak azah khalida
- kak hani fazuha
- kak meen zulaika
- rania firdaus
- marliana mohd

1 comment:

Usman Awang said...

salam kak fatin
saya amirah dari universiti malaya
saya nak kaji pasal novel adaptasi SHN
boleh saya berhubung dengan kak fatin?