Sunday, July 3, 2011



assalamualaikum...

Alhamdulillah, akhirnya penantian terlerai. wah, ayatnya macam terlalu lama menanti. namun itulah yang sebetulnya. lama saya menanti novel ini...lebih lagi kerana tiada novel saya terbitan alaf 21 pada tahun 2010. dan kini, impian sudah di alam nyata..

saat terima cover novel ini dari editor yang mengedit nvl ini, moon, saya sangat teruja dan terpaku. sangat2 comel. jatuh hati dengan gambar dan warna pinknya. ditambah pula dgn blurb yang cukup menarik...hahaha saya dah terlambung dgn novel sendiri.

kepada semua penggemar novel, sudilah dapatkan SHN
. sebuah kisah kahwin paksa...ada duka dan air mata. cengkaman rasa seorang perempuan yang terlalu mencintai suaminya. kpd yg membaca, sudikanlah komen2 ya.....terima kasih..

14 comments:

mama_ieta said...

askum...wah dh ada novel br..x sabar nk beli nie...nk tnya x boleh oder direct dr awk ke?hehehe...

Fatin Nabila / Nur Hazma said...

wasalam. sori mamaa ieta, baru jengah blog....novel kuaran julai tuh, masih panas lagi. saya belum ada stok. akak blh order melalui alaf 21...akak ada fb? blh add fb saya dgn nama fatin nabila, pic prifile gmbar nvl baru ni. fb sy tak jumpa cari dgn emel. tq kak

(^__^) miza muhd said...

Assalammualaikum Fatin Nabila..
1st time saya beli novel awk. Tahniah sy ucapkan sbb novel awk BERJAYA menarik perhatian sy sehingga selesai. Sgt2 istimewa. ^__^ Sy sgt2 suka. Tahniah dr saya.

zettyzainal said...

baru je abis baca novel setia hujung nyawa..saya suka..tahniah utk awak!!

fatin-afiqah said...

Assalamualaikum..

Baru je habiskan novel setia hujung nyawa.. memang best.. full mark untuk awak.. :)

Subashini VJ said...
This comment has been removed by the author.
Subashini VJ said...

Hi Fatin... i baru hari habis baca ur novel..memang best and really better then ur other novel :)
U tak ade fb ke? ingat nak add u..lucky saw ur mail id kat ur novel setia hujung nyawa....
keep it up... u have brilliant writing skill :)

Fatin Nabila / Nur Hazma said...

salam kpd semua yg mengomen..maaf lambat membalasnya..saya teramat jarang buka blog..sungguh pemalas...hahaa...sangat terharu dengan respons dari yang telah membaca setia hujung nyawa.komen2 yg buatkan sengih sy melebar.
terima kasih miza muhd,zetty zainal, fatin afiqah dan subashini VJ..pembaca bkn melayu membaca SHN...oh, sy sungguh terharu. terima kasih semua

ella said...

asalammulaikum...
firstly tahniah diucapkan kerana menghasilkan SHN..byk perkara yg boleh direnungkan..kisah seorang anak@isteri yg byk bersalah, kisah erti kasih sayang, kisah pengorbanan, dan paling utama novel ini menitip soal2 keagamaan yg Maha Esa..
semoga sy dpt membaca lg dari penulis Fatin Nabila..insyaAllah..

♥ syahirah♥ said...

saya dah baca. sangat menarik. saya suka sangat. nilah satu-satunya novel yang saya baca sampai habis.

MamaFaMi said...

Mama baru nak mula baca cerita ni...

Hikky Nhid said...

salam..tahniah novel 2 best la..ciap di adaptasi ke drama lagi.. minat sangat sampai saya wat page :)hehee
https://www.facebook.com/NovelSetiaHujungNyawa

Eikhmal HOTFM said...

Assalammualaikum Fatin Nabila,
Alhamdulillah, dpt juga saya mengahabiskan bacaan novel #SetiaHujungNyawa. Sejujurnya, saya tidak pernah mmbaca novel sepanjang hidup saya. Apabila saya menonton drama ini di TV3. Saya terpanggil untuk membeli dan menghabiskan tinta awak ini. Sememangnya, cerita ini sgt menarik dan sgt "hidup" jalan ceritanya. Saya sangat kagum kpd anda kerana berjaya mengangkat sepotong ayat Al-Quran (Surah al-Nur : 3) sebagai pasak menghasilkan nukilan ini. Sekalung tahniah dan saya berharap lebih byak novel sebegini dihasilkan dan yang paling penting mengagungkan kebesaran Yang Maha Esa. Tahniah..

mizah punya belog... said...

assalamualaikum...
tahniah akak...best sgt citer setia hujung nyawa...nk beli novel dye, tpi dh abis stok..huhu..
klau ade mase, jemputla singgah blog sy.. http://blogbukansebarangbelog.blogspot.com/